Български и чуждестранни монети

Изкупуваме златни и сребърни монети

Ние сме специализирали в изкупуването на златни и сребърни монети от всякакъв произход. Като експерти в нумизматиката, ние с голямо внимание оценяваме и проверяваме всяка монета, която преминава през нашите ръце. Нашата специалност са златните и сребърните монети с нумизматична стойност, но сме отворени и към монети от други благородни метали.

Цената се определя на място, в нашия магазин, след като нашите експерти извършат детайлна проверка на автентичността и състоянието на монетите. Ние прилагаме най-съвременните методи и технологии за оценка, за да гарантираме най-точната и справедлива оценка на Вашите монети.

Оценката включва определяне на стойността на монетите, базирана на текущата цена на благородните метали на международните борси, както и на тяхната историческа и нумизматична стойност.

Ако след този преглед установим, че монетите, които ни предлагате, са автентични и в добро състояние, ние ще Ви ги заплатим на момента в брой. Така можете да бъдете сигурни, че получавате най-добрата възможна стойност за вашите ценности.

Каталог с български монети

Постепенно обновяваме нашия каталог с българските монети, където ще може да намерите тяхната приблизителна цена, тираж, материал и снимки.

Търгувайте с нас

w

Изпратете ни запитване

Пратете ни цената, която търсите и снимки на стоката, чрез Viber или What’s App

Оглед

Ако проявавяме интерес към стоката ще я купим след оглед на място в нашия магазин

[

Сделка

Ако цената, която предлагате ни удволетворява ще ви платим на място в брой

Изпратете ни запитване